Du er landet på Cykelovertræk.dk, det helt rigtige sted at finde balancecykel. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle balancecykel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vilac Balancecykel

 • Mærke: Vilac

Vores første anbefaling er “Vilac Balancecykel” fra mærket Vilac.

Forhandlerens beskrivelse:
Super sej og flot balancecykel. Børnene vil helt sikkert synes det er meget sjovere, at lære at cykle når cyklen samtidig ser mega smart ud.
Cyklen er i træ og har de fedeste farver, har kraftige håndtag, samt et justérbart sæde.
Løbecyklen er perfekt at…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Brass balancecykel metal, blå.

 • Farve: Blå

Vores anden anbefaling er “Brass balancecykel metal, blå.” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Brass balancecykel metal, blå….

Tjek bedste pris ❯❯

3: Brass balancecykel metal, rød.

 • Farve: Rød

Næste anbefaling er “Brass balancecykel metal, rød.” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
Brass balancecykel metal,rød….

Tjek bedste pris ❯❯

4: VELO balancecykel træ, natural

 • Materiale: Træ

Produkt nummer 4 på vores “balancecykel-liste” er VELO balancecykel træ, natural

Forhandlerens beskrivelse:
VELO balancecykel træ, natural…

Tjek bedste pris ❯❯

5: TRYBIKE – Balancecykel, Tre Hjul, Hvid

 • Mærke: Trybike
 • Farve: Hvid

Forhandlerens beskrivelse:
Trehjulet løbecykel fra trybike i hvidTrehjulet løbecykel i metal fra hollandske Trybike, der har mange års erfaring med at sælge og nu også designe løbecykler.
Løbecyklen, her holdt i hvid, har retrolook, sort saddel og store sorte hjul med synlige egere.
Den er god til et mindre barn, der skal til at træne balance og fornemmelsen for egen krop.
Her kan barnet trygt komme i gang med livet som cyklist uden fare for at vælte i forsøget.
Når barnet så har fundet balancen kan cyklen let laves om til en tohjulet en af slagsen – uden der er behov for ekstra dele.
Forhjulet kan sidde i to højder og sædet justeres fra 30 til 45 centimeter, så cyklen kan tilpasses et barn mellem 15 måneder og seks år.
Den vejer 6,3 kilo som trehjulet, men bliver den lavet om til en tohjulet vejer den 5.2 kilo.
Cyklen har en lille afsats til fødderne, så når der er godt gang i cyklen og balancen er fundet, så er det let at ræse afsted.
Med cyklen følger klistermærker i forskellige design, så barnet selv kan vælge hvilket udtryk cyklen skal have.
Selvom cyklen er tænkt til udendørsbrug, så anbefaler Trybike at den bliver opbevaret indenfor, når den ikke er i brug.
Trybike i metal har kun været på markedet i ganske kort tid, men har allerede vundet Baby Innovation Award 2018.  …

Tjek bedste pris ❯❯

6: TRYBIKE – Balancecykel, To Hjul, Vintage Rød

 • Mærke: Trybike
 • Farve: Rød

Forhandlerens beskrivelse:
Trybike Tohjulet løbe cykel i vintage rødTohjulet løbecykel i metal fra hollandske Trybike, der har mange års erfaring med at sælge og nu også designe løbecykler.
Løbecyklen, her er i vintage rød, har retrolook, brun saddel og store beige hjul med synlige egere.
Den er god til barnet, der skal til at træne balance og fornemmelsen for egen krop.
Forhjulet kan sidde i to højder og sædet justeres fra 30 til 45 centimeter, så løbecyklen kan tilpasses et barn mellem to og seks år.
Den vejer 5,2 kilo.
En løbecykel er en god start på livet som lille cyklist og går for mange børn forud for en cykel med pedaler.
Cyklen har en lille afsats til fødderne, når der er godt gang i cyklen og balancen er fundet, så er det let at ræse afsted.
Med cyklen følger klistermærker i forskellige design, så barnet selv kan vælge hvilket udtryk cyklen skal have.
Selvom cyklen er tænkt til udendørsbrug, så anbefaler Trybike at den bliver opbevaret indenfor, når den ikke er i brug.
Hvis barnet får brug for en trehjulet cykel er det let at lave den tohjulede om ved hjælpe af et hjulsæt med ekstra hjul. Trybike i metal har kun været på markedet i ganske kort tid, men har allerede vundet Baby Innovation Award 2018….

Tjek bedste pris ❯❯

7: TRYBIKE – Balancecykel, To Hjul, Vintage Rosa

 • Mærke: Trybike
 • Farve: Rosa

Forhandlerens beskrivelse:
TRYBIKE i Farven Vintgae rosaTohjulet løbecykel i metal fra hollandske Trybike, der har mange års erfaring med at sælge og nu også designe løbecykler.Løbecyklen, her er i vintage rosa, har retrolook, brun saddel og store beige hjul med synlige egere.Den er god til barnet, der skal til at træne balance og fornemmelsen for egen krop.Forhjulet kan sidde i to højder og sædet justeres fra 30 til 45 centimeter, så løbecyklen kan tilpasses et barn mellem to og seks år.Den vejer 5,2 kilo.En løbecykel er en god start på livet som lille cyklist og går for mange børn forud for en cykel med pedaler.Cyklen har en lille afsats til fødderne, når der er godt gang i cyklen og balancen er fundet, så er det let at ræse afsted.Med cyklen følger klistermærker i forskellige design, så barnet selv kan vælge hvilket udtryk cyklen skal have.Selvom cyklen er tænkt til udendørsbrug, så anbefaler Trybike at den bliver opbevaret indenfor, når den ikke er i brug.Hvis barnet får brug for en trehjulet cykel er det let at lave den tohjulede om ved hjælpe af et hjulsæt med ekstra hjul. Vinder af Baby Innovation AwardCE-mærket / +2 år …

Tjek bedste pris ❯❯

8: TRYBIKE – Balancecykel, Tre Hjul, Vintage Grøne

 • Mærke: Trybike

Sidste produkt på vores liste er TRYBIKE – Balancecykel, Tre Hjul, Vintage Grøne som vi har fundet til 999,- hos Bonlulu.DK.

Forhandlerens beskrivelse:
TRYBIKE i Farven Vintage Grøn  Trehjulet løbecykel i metal fra hollandske Trybike, der har mange års erfaring med at sælge og nu også designe løbecykler.Løbecyklen, her er i vintage grøn, har retrolook, brun saddel og store beige hjul med synlige egere.Den er god til et mindre barn, der skal til at træne balance og fornemmelsen for egen krop.Her kan barnet trygt komme i gang med livet som cyklist uden fare for at vælte i forsøget.Når barnet så har fundet balancen kan cyklen let laves om til en tohjulet en af slagsen – uden der er behov for ekstra dele.Forhjulet kan sidde i to højder og sædet justeres fra 30 til 45 centimeter, så cyklen kan tilpasses et barn mellem 15 måneder og seks år.Den vejer 6,3 kilo som trehjulet, men bliver den lavet om til en tohjulet vejer den 5.2 kilo.Cyklen har en lille afsats til fødderne, så når der er godt gang i cyklen og balancen er fundet, så er det let at ræse afsted.Med cyklen følger klistermærker i forskellige design, så barnet selv kan vælge hvilket udtryk cyklen skal have.Selvom cyklen er tænkt til udendørsbrug, så anbefaler Trybike at den bliver opbevaret indenfor, når den ikke er i brug.Trybike i metal har kun været på markedet i ganske kort tid, men har allerede vundet Baby Innovation Award 2018.   …

Tjek bedste pris ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste balancecykel i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse balancecykel:

Dyreste Balancecykel på listen er TRYBIKE – Balancecykel, Tre Hjul, Vintage Grøne fra Bonlulu.DK med en pris på 999.00. Billigste udvalgte Balancecykel er Brass balancecykel metal, blå. som du kan købe for 288.00 hos Netcentret.dk. Forskellen på de to priser er 711 kr.
Ovenstående Balancecykel data og priser er hentet fra 6 butikker (Luksusbaby Danmark, Netcentret.dk, Bonlulu.DK, VidaXL DK, Bazta.com, Gucca.dk). Alle Balancecykel tilbud er opdateret i dag 30-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Balancecykel guides:

Fandt du ikke det rigtige Balancecykel blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Balancecykel: