Du er landet på Cykelovertræk.dk, det helt rigtige sted at finde cykelanhænger. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle cykelanhænger tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Burley Cub X Cykelanhænger til 2 børn – terrængående

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Cykelexperten.dk.

Her kan “Burley Cub X Cykelanhænger til 2 børn – terrængående” fås til 7999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
En smart og praktisk cykeltrailer fra Burley, hvor du kan tage dine børn med på cykeltur i alt slags vejr. Den kraftige Cub X cykelanhænger og klapvogn, der altid er klar til eventyr, klarer hårdt terræn og holder børnene behagelige og sikre.
Robuste fun…

Se hos Cykelexperten.dk ❯❯

2: BoBike Moobe Cykelanhænger til 2 børn

Anden anbefaling har vi fundet hos Cykelexperten.dk, hvor du kan købe BoBike Moobe Cykelanhænger til 2 børn til kun 6399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Multifunktionel cykeltrailer & klapvogn til 1 eller 2 børn Bobike Traileren er en multifunktionel cykeltrailer, der kan bruges som cykeltrailer eller barnevogn/klapstol. For at bruge den som cykeltrailer skal du blot tilslutte den til cykelhjule…

Se hos Cykelexperten.dk ❯❯

3: Burley Kids Bee Single Cykelanhænger – til 1 barn

Næste anbefaling er “Burley Kids Bee Single Cykelanhænger – til 1 barn”.

Dagens bedste tilbud på “Burley Kids Bee Single Cykelanhænger – til 1 barn” har vi fundet hos Cykelexperten.dk hvor prisen lige nu er 3199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
En smart og praktisk cykeltrailer fra Burley, hvor du kan tage dit barn med på cykeltur. Burley Bee'en har UV-beskyttede vinduer, reflekser foran og bagpå og en 5-punktssele.
Bee modellen tager både sikkerhed og komfort seriøst.
Og med sit enkle…

Se hos Cykelexperten.dk ❯❯

4: Låsepind t/kobling Nordic Cab Active cykelanhænger

Produkt nummer 4 på vores “cykelanhænger-liste” er Låsepind t/kobling Nordic Cab Active cykelanhænger som du lige nu kan købe for 69,- hos Cykelexperten.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Låsepind til Nordic Cab Active kobling…

Se hos Cykelexperten.dk ❯❯

5: Burley Encore X Kids Cykelanhænger til 2 børn

Forhandlerens beskrivelse:
En smart og praktisk cykeltrailer fra Burley, hvor du kan tage dine børn med på cykeltur.Cykel, jog eller gå en tur med den alsidige Encore X cykelanhænger til børn.
Med en fempunktssele og et polstret sæde i bænkstil sikrer Encore X, at børnene forbliver…

Se hos Cykelexperten.dk ❯❯

6: Burley D'Lite X Kids Double Cykelanhænger – til 2 børn

Forhandlerens beskrivelse:
En smart og praktisk cykeltrailer fra Burley, hvor du kan tage dine børn med på cykeltur.Hvis du søger ultimativ komfort for dine børn, så skal du ikke lede længere – D'Lite X cykeltrailer fra Burley.
Den har justerbar affjedring og sæder, der kan læ…

Se hos Cykelexperten.dk ❯❯

7: Burley Baby Snuggler Babyindsats til cykelanhænger

Forhandlerens beskrivelse:
Nyd en gåtur eller jogging med den lille baby med denne babyindsats som passer til Burley cykelanhængere.
De tykt polstrede sider og lænden holder babyerne oprejst, mens det bløde for sikrer, at de er lige så komfortable som sikre.
Kan vaskes i vaskemaski…

Se hos Cykelexperten.dk ❯❯

8: Burley Kids Bee Double Cykelanhænger – til 2 børn

Sidste produkt på vores liste er Burley Kids Bee Double Cykelanhænger – til 2 børn som vi har fundet til 3299,- hos Cykelexperten.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
En smart og praktisk cykeltrailer fra Burley, hvor du kan tage børnene med på cykeltur. Burley Bee'en har UV-beskyttede vinduer, reflekser foran og bagpå og en 5-punktssele.
Bee modellen tager både sikkerhed og komfort seriøst.
Og med sit enkle t…

Se hos Cykelexperten.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste cykelanhænger i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse cykelanhænger:

Dyreste Cykelanhænger på listen er Burley Cub X Cykelanhænger til 2 børn – terrængående fra Cykelexperten.dk med en pris på 7999.00. Billigste udvalgte Cykelanhænger er Kobling til cykelanhænger sort som du kan købe for 59.00 hos Cykelpartner. Forskellen på de to priser er 7940 kr.
Ovenstående Cykelanhænger data og priser er hentet fra 7 butikker (Cykelexperten.dk, Cykelpartner, Proshop.dk, Fri BikeShop, Cykler.dk, Hjemmets, eCykelhjelm.dk). Alle Cykelanhænger tilbud er opdateret i dag 06-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Cykelanhænger guides:

Fandt du ikke det rigtige Cykelanhænger blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Cykelanhænger: