Du er landet på Cykelovertræk.dk, det helt rigtige sted at finde cykelkurv. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle cykelkurv tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dunlop – Cykelkurv med krog

  Vores første anbefaling er “Dunlop – Cykelkurv med krog” som er vores bedste anbefaling

  Forhandlerens beskrivelse:
  En klassisk cykelkurv i metal.Hæng denne klassiske metalcykelkurv på styret og tag en tur.- Klassisk cykelkurv- Med bærehåndtagSpecifikationer:Farve: SortMateriale: MetalDimensioner: ca. 34 x 25 x 26 cmPakken indeholder:1x Cykelkurv…

  Tjek bedste pris ❯❯

  2: Mini Mommy Dukketilbehør cykelkurv i hvid

  • Mærke: Mini Mommy
  • Farve: Hvid

  Vores anden anbefaling er “Mini Mommy Dukketilbehør cykelkurv i hvid” som er vores anbefaling nummer 2

  Forhandlerens beskrivelse:
  KøbMini Mommy Dukketilbehør cykelkurv i hvidonline hos Loukrudt.dk.
  Stort udvalg til dine favorit minimennesker….

  Tjek bedste pris ❯❯

  4: Rawlink cykelkurv i stål – Sort

  • Farve: Sort

  Produkt nummer 4 på vores “cykelkurv-liste” er Rawlink cykelkurv i stål – Sort

  Forhandlerens beskrivelse:
  Rawlink cykelkurv til bagagebærer med rød refleks bag på….

  Tjek bedste pris ❯❯

  8: RAWLINK Cykelkurv Bag

   Sidste produkt på vores liste er RAWLINK Cykelkurv Bag som vi har fundet til 100,- hos Proshop.dk.

   Forhandlerens beskrivelse:
   1 stk.
   cykelkurv Rummelig cykelkurv som kan sættes fast på bagagebæreren og løftes af og bæres i hanken. Rigtig god og helt perfekt til indkøb og tilbehør af enhver art. Cykelkurven måler 40 × 30 cm. og er 19 cm. høj Mærke: Rawlink Str.: 4…

   Tjek bedste pris ❯❯

   Flere produkter.

   De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste cykelkurv i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse cykelkurv:

   Dyreste Cykelkurv på listen er Brooks Kurv Hoxton Aluminium – Cykelkurv fra Outmore.dk med en pris på 1556.95. Billigste udvalgte Cykelkurv er Beslag til front cykelkurv – monteres ved styrfitting og frempind som du kan købe for 19.00 hos Cykelpartner. Forskellen på de to priser er 1537.95 kr.
   Ovenstående Cykelkurv data og priser er hentet fra 24 butikker (eStore DK, Mammashop.dk, Coop.dk, Proshop.dk, Børn i balance, Cykelexperten.dk, Dealshoppen, Mostersskur.dk, eCykelhjelm.dk, MAXiPRO, Pedalatleten.dk, Outmore.dk, Fri BikeShop, Ovellie, Cykler.dk, VidaXL DK, Kids-world.dk, Alttilhundogkat.dk, Legehjulet.dk, Moreland, Ciha, Bonlulu.DK, Cykelpartner, Carlab.dk). Alle Cykelkurv tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

   Flere Cykelkurv guides:

   Fandt du ikke det rigtige Cykelkurv blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Cykelkurv: