Du er landet på Cykelovertræk.dk, det helt rigtige sted at finde Toorx cykel. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Toorx cykel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Toorx BRX-300 Ergometer Cykel

Sidste produkt på vores liste er Toorx BRX-300 Ergometer Cykel som vi har fundet til 8699,- hos Fitnessshoppen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Toorx BRX-300 Ergometer er en lækker motionscykel til hjemmetræningen og er perfekt til seriøse motionister, som gerne vil have lidt mere ud af deres cykel. Motionscyklen fra Toorx har elektronisk justeret modstand, hvilket giver dig hele 32 modstandsnive…

Se hos Fitnessshoppen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Toorx cykel i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Toorx cykel:

Dyreste Toorx Cykel på listen er Toorx BRX-300 Ergometer Cykel fra Fitnessshoppen.dk med en pris på 8699.00. Billigste udvalgte Cykel er Toorx BRX-300 Ergometer Cykel som du kan købe for 8699.00 hos Fitnessshoppen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Toorx Cykel vi har fundet koster i gennemsnit 8699 kr.
Ovenstående Toorx Cykel data og priser er hentet fra 1 butikker (Fitnessshoppen.dk). Alle Toorx Cykel tilbud er opdateret i dag 18-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Cykel guides:

Fandt du ikke det rigtige Cykel blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Cykel: